Vin Diesel yhdistää Riddick-tiimin uudelleen (päivitetty)

Päivitys: Monien pelaajien pettymykseksi Gaming Corpsin luova johtaja Jens Larsson on paljastanut tulevan Riddick-pelin saapuvan iOS-alustoille. Kyseessä on ylhäältä kuvattu, hiiviskelyllä ryyditetty toimintapeli. Kuten Vin Diesel kertoilikin, on pelin kehityksessä mukana myös Escape from Butcher Bayn kanssa ahertanutta väkeä Starbreeze Studiosilta.

Peli sai tiedotteen yhteydessä myös teaserin.

 

Ruotsalainen Starbreeze Studios osoitti Riddick-pelillään vuonna 2004, että myös lisenssipeli voi toimia varsin hyvänä elokuvan mytologian laajentajana. Nyt kun Vin Diesel on tuonut suosikkihahmonsa takaisin valkokankaille uuden elokuvan muodossa, on jälleen tilausta mainiolle lisenssipelille.

Vin Diesel on pistänyt hihat heilumaan ja kasannut The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay -pelistä vastuussa olleen kehitystiimin uudelleen tarkoituksenaan tuoda markkinoille jälleen menestyvä Riddick-lisenssiin pohjautuva peli. Uusi osa olisi kolmas sarjassa, jonka aloittivat Escape from Butcher Bay (2004) sekä Assault on Dark Athena (2009).

Vin Diesel on aina luottanut Pitch Black -elokuvalla aloittaneen sarjan mytologiaan ja onkin päättäväinen, että erityisesti Escape From Butcher Bayn menestys voisi toistua osittain saman tiimin avulla. Vaikka uuden pelin kehitys onkin vielä alkutaipaleella, on Vin Dieselillä jo selkeä käsitys jatko-osan konseptista. Pelaajat ohjaavat palkkasotureita MMO-elementtejä sisältävässä suuressa maailmassa.

Koska pelin kehitys on vasta alussa, joutunevat pelaajat odottamaan Riddickin saappaisiin hyppäämistä vielä pitkän tovin.

Galleria: 
ladataan kommentteja...