PlayStation 4 julkaistaan Japanissa helmikuussa

Japanin asema pelimarkkinoilla ei ole enää entisensä. Japanilaisjätti Sony julkaisee uuden sukupolven konsolinsa nousevan auringon maassa vasta ensi vuoden alkupuolella.

Sony paljasti japanilaisittain surulliset uutiset juuri pidetyssä lehdistötilaisuudessa Tokiossa. PS4:n julkaisupäivä venähtää aina helmikuulle saakka, useiden kuukausien päähän Euroopan ja Pohjois-Amerikan julkaisupäivästä. Hyvitelläkseen viivästystä, Sony pidentää konsolinsa takuuaikaa vuodella ja pakkaa mukaan pakettiin digitaaliseen lataukseen oikeuttavan koodin Knack-pelistään.

Sony PlayStation 4 saapuu suunnitelmien mukaan kauppoihin Euroopassa marraskuun 29. päivä. Pohjois-Amerikka saa konsolin marraskuun 15. päivä. Japanin julkaisupäivä on uuden tiedon valossa 22. päivä helmikuuta 2014.

Galleria: 

Kommentit

Hyvä uutinen Nintendolle

Syyksi viivästykselle Sony kertoi että japanilaisilla olisi pelattavaa.

@Rixa Vaikka tuo kuulostaa aika oudolta, on varsinkin Japanissa tulossa pelejä PS3:lle vielä vuodenkin päästä PS4 julkaisusta. Monet japanilaiset pelit on suht kevyitä teknisesti ja esim Tales-sarjan (tosi iso Japanissa) tekijät ei vielä ole siirtymässä PS4-kehitykseen.