Lokakuun Games with Gold -pelit julki

Microsoft jatkaa kultajäsenten lahjomista ilmaisilla peleillä. Nyt Xboxin puhemies Major Nelson on paljastanut lokakuun ilmaiseksi tarjottavat pelit.

Lokakuun ensimmäisenä ilmaisena pelinä tarjotaan Might & Magic Clash of Heroes. Kevyttä strategiaa tarjoava peli julkaistiin alunperin Nintendo DS:lle vuonna 2010, Xbox 360 -versio seurasi vuotta myöhemmin.

Lokakuun 16. päivä areenalle astelee itse Master Chief, kun ladattavaksi saapuu vuonna 2007 julkaistu Halo 3. Bungien Halo 3 keräsi aikanaan kiitettäviä arvioita ja erityisesti moninpeli jylläsi Xbox 360:n suosituimpana verkkopelinä pitkän aikaa.

Sekä Might & Magic Clash of Heroes sekä Halo 3 ovat ilmaisia kultajäsenille, eikä niiden omistusoikeus pääty vaikka jäsenyys lakkaisikin.

Galleria: 

Kommentit

Taas kerran laatua tai sitten ei :). Halo 3 on hyvä, mutta vanha peli ja toinen, no ei siitä sen enempää :). PSN + hakkaa menen tullen,

Taas kerran laatua tai sitten ei :). Halo 3 on hyvä, mutta vanha peli ja toinen, no ei siitä sen enempää :). PSN + hakkaa menen tullen,

nuo saa sentäs omaksi kun psn pelit ovat vain vuokralla

Ei taas tätä psn/live väittelyä!

Tosin henkan veistelyä laadusta en oikein ymmärrä. Clash of Heroeshan on Puzzle Quest tyyppinen laatu tekele, joka monissa arvosteluissa on siellä 90:n puolella.

Odotin, että Microsoft alkaa ampua kovilla näiden Games with Gold pelien kanssa (koska joutuu kuitenkin kilpailla PS+ kanssa), mutta nämä oli kyl aika väsyneitä. Toisesta kuullutkaan ja toinen hyvin vanha julkaisu. Ehkä sitten ensi kuussa...