Electronic Arts julkaisi ensimmäiset yksityiskohdat tulevasta koripallopelistään eilen illalla Suomen aikaan järjestetyn lehdistötilaisuutensa yhteydessä.

NBA Live 18:n myyntivalttina on The One -nimellä kulkeva uusi uramoodi. Pelaajat saavat luoda oman sankarinsa ja päättää, lähtevätkö rakentamaan uraa NBA:ssa, katukentillä vai kenties kummallakin areenalla. Virallisilla verkkosivuilla seisovan mainostekstin mukaan kova maine katupeleistä on nimittäin yhtä arvokasta kuin NBA:sta ansaitut mestaruussormukset.

Pelisarjan taival on kulkenut viimeisen vuosikymmenen aikana ongelmasta toiseen. Kolme peruttua julkaisua ja kaksi suunniteltua välivuotta ovat omalta osaltaan auttaneet Visual Conceptsin kehittämiä NBA 2K -pelejä pysymään virtuaalisten koripallokenttien valtiaina.

Viime vuodeksi kaavaillun NBA Live 17:n julkaisu lykättiin ensin tämän vuoden alkuun, mutta lopulta peli ei nähnyt päivänvaloa laisinkaan.

Uutta pelimuotoa esittelevä demo tulee ladattavaksi Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle elokuussa. Kokoversion julkaisupäivää ei vielä paljastettu.

ladataan kommentteja...